مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

ابر برچسب ها

    خبرنامه

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ

     

    مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ

    روش استارتاپ کانادا

     

     

    نوشتن یک ایده و طرحی خلاق و نو

    ارایه ایده نوشته شده به یکی از شرکت های معتبر (صندوق های سرمایه گذاری کارآفرینی، فرشتگان سرمایه گذاری و مرکز رشد استارتاپی)

    تایید طرح توسط یکی از شرکت های معتبر نام برده (تقریبا بعد از این مراحل و تایید شدن ایده صاحب طرح، پروسه ویزای استارتاپ کانادا شکل می گیرد.)

    اقدام متقاضی جهت اخذ اقامت دائم در کانادا (اگر این مراحل توسط مشاورین کار آزموده و معتبر صورت گیرد، اقامت در مدت ۱۲ تا ۱۶ ماه اخذ می شود.)

    همچنین توجه نمایید چنانچه قصد  مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ  توسط گروه مشاوران آتلانتیک را دارید، دیگر نیازی به وجود وکیل ویزای استارتاپ کانادا نیست؛ چرا که مشاوران آتلانتیک همه اطلاعات و مدارکی که جهت گرفتن اقامت و تکمیل پرونده به آن نیاز دارید را در اختیارتان می گذارند و مشاوره تخصصی و حرفه ای در مورد بیزینس پلن برای اخذ ویزای startup کانادا را به بهترین صورت برای شما فراهم می نمایند.

     

    برنامه استارت آپ کانادا

    برنامه استارت آپ کانادا

    شرایط ویزای استارتاپ کانادا

     

     

    جهت اخذ اقامت استارتاپ کانادا لازم است، شرایط زیر را در نظر بگیرید.

     

    یکی از شروط لازم، برخورداری از دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی (در همه زمینه های نوشتاری، گفتاری و شنیداری) و کسب نمره ای حداقل معادل CLB 5 می باشد .

    در واقع برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا لازم است در یکی از سه آزمون زبان موسسات معتبر (همانند آزمون های IELTS     General  ، CELPIP-G و TEF) شرکت نموده و نتیجه آن را در فرم درخواست خود قرار دهید.

     

    دقت نمایید که در صورت عدم کسب حداقل نمره، درخواست شما لغو می گردد.

     

    از دیگر شرایط  ویزای استارتاپ کانادا ، برخورداری از یک سرمایه اولیه است چرا که دولت کانادا، هیچ بودجه مالی را برای افرادی که قصد اقامت از طریق ویزای استارت آپ کانادا را دارند، در نظر نمی گیرد.

    در واقع اگر قصد دریافت ویزای start up کانادا را دارید بهتر است که حدودا سرمایه اولیه (برای ۶ ماه) جهت گذران زندگی خود را داشته باشید. (همچنین باید توجه شود که میزان این سرمایه بر اساس تعداد اعضای هر خانوار مشخص می شود و هر سال این میزان تغییر می کند.)

     

    باید دقت شود که داشتن سرمایه اولیه به منظور سرمایه گذاری در این کشور، نیست؛ چرا که یک ایده خلاقانه و فعالیت مناسب، تضمین کننده مهاجرت با استارت آپ می باشد.

     

    و در نهایت یکی از مهم ترین شرایط ویزای استارت آپ کانادا، اثبات کسب و کار و جذب اعتماد یکی از سازمان ها مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می باشد.

    اقامت استارتاپ کانادا

    اقامت استارت آپ کانادا

     

     

    در صورت اخذ ویزای استارتاپ کانادا، گروه نمایندگان آتلانتیک، می توانند در ابتدا به مدت شش ماه ویزای کار کانادا را برای شما فراهم نمایند که پس از گذران شش ماه، اقامت دائم برای شما و خانوادتان مهیا می شود (در واقع این اقامت با گذشت تقریبا ۱۲ ماه برای شما و خانوادتان اخذ می شود.)

     

     

     

    البته باید توجه شود که صاحب طرح در آن مدت زمان شش ماهه تا زمان گرفتن اقامت در کانادا، لازم است بر روی ایده استارت آپی خود تمرکز داشته باشد در غیر این صورت اقامت دائم، داده نخواهد شد.

     

     

     

    همچنین سازمان مهاجرت بیان می دارد که در صورت مواجه شدن  طرح و ایده با شکست، ریسک شکل نگرفتن استارت آپ را می پذیرد و به هیچ عنوان اقامت اخذ شده برای شما و خانوادتان را باطل نمی نماید.

     

     

     

    شرایط و مراحل دریافت ویزای استارت آپ کانادا :

     

    این برنامه به افرادی پیشنهاد می‌شود که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند می‌خواهند استارت اپ و کسب و کاری جدیدی قابل گسترش در سطح جهانی را دارد در این کشور راه اندازی کنند. شروع بیزینس در کشوری که در آن هیچ سابقه و تجربه‌ای ندارید ناممکن به نظر می‌رسد اما بهتر است بدانید کشور کانادا تمام ریسک‌ها و سختی‌های کار کارآفرینان را در نظر می‌گیرند و اگر در آن استارت آپ موفق نشوند اقامت شما را باطل نمی‌کنند و شما می‌توانید با خیال راحت در زمینه دیگری مشغول به کار شوید.

     

     

     

    برای بررسی بیشتر موضوع با ما همراه باشید!

     

    ۱- راه اندازی یک بیزینس در کشور کانادا که مالک حداقل ۱۰درصد از سهام آن باشید .

     

    همه بنیان‌گزاران آن کسب و کار حداقل باید ۵۰ درصد سهام آن را در اختیار خود داشته باشند و همچنین حداکثر پنج نفرمی‌توانند برای اراه اندازی یک بیزینس درخواست ویزا کنند.

     

    ۲- دریافت نامه حمایت از یکی از سازمان‌های مورد قبول برنامه ویزای استارتاپ کانادا

     

    ۳- داشتن مدرک زبان (انگلیسی یا فرانسه) معادل IELTS 5

     

    ۴- داشتن حداقل حساب بانکی برای یک سال هزینه زندگی (۱۲,۶۶۹ دلارکانادا برای یک نفر –   ۱۹,۳۹۰ دار کانادا برای ۳ نفر)

     

     

     

    به بیان دیگر دریافت ویزای استارتاپ کانادا شامل دو قسمت می‌باشد:

     

    دریافت نامه حمایت از طرف موسسات مورد قبول برنامه ویزای استارت آپ

    درخواست اخذ اقامت به منظور راه اندازی یک استارت آپ در کانادا

    برنامه استارت آپ کانادا

    سازمان های کانادایی حمایت کننده از استارتاپ ها

    برنامه  استارت آپ کانادا  به منظور، دعوت از کارآفرینان برای راه اندازی یک کسب و کار حرفه‌ای و کاربردی در این کشور است.  اگر فرد متقاضی بتواند وادیان امر دولت کانادا را متقاعد کند که بیزینس مورد نظر دارای حداقل شرایط می‌باشد و همچنین می‌تواند این کسب و کار را در سطح جهانی گسترس دهد می‌تواند این اجازه را کسب با قدرت عمل شروع به کار کند. برای بررسی بیشتر این موضوع دولت کانادا سازمان‌هایی را که متخصص استارتاپ هستند را معرفی کرده است تا این شرایط موجود را تحلیل و مورد بررسی قرار دهند.

     

     

     

    سازمان‌های مذکور به سه بخش تقسیم می‌شوند :

     

    اینکیوبیتر‌: این سازمان متخصص در جهت حمایت از انواع استارتاپ‌ها و همچنین کمک شایانی را در اجرایی شدن و رشد بیزینس‌ها می‌کند.

    BDC Venture Capital

    Celtic House Venture Partners

    Extreme Venture Partners LLP

    Golden Venture Partners Fund, LP

    Impression Ventures

    Information Venture Partners Management Inc.

    Innovation Platform Capital International LP

    iNovia Capital Inc.

    Lumira Capital

    Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)

    OMERS Ventures Management Inc.

    Pangaea Ventures Ltd.

    PRIVEQ Capital Funds

    Real Ventures

    Relay Ventures

    ScaleUp Venture Partners, Inc.

    Top Renergy Inc.

    Vanedge Capital Limited Partnership

    Version One Ventures

    Westcap Management Ltd.

    Yaletown Venture Partners Inc.

     

     

    انجل اینوستر‌: این مجموعه در کسب و کارهای نوپا تشکیل می‌شود و سرمایه گذاری‌های کوچک انجام می‌دهد.

    Canadian International Angel Investors

    Golden Triangle Angel Network

    Oak Mason Investments Inc.

    Southeastern Ontario Angel Network

    Southwestern Ontario Angel Group

    TenX Angel Investors Inc.

    VANTEC Angel Network Inc.

    York Angel Investors Inc.

     

     

    ونچر کپیتالیست‌: این سازمان در استارت آپ‌های در حال رشد سرمایه گذاری‌های بزرگی انجام می‌دهند.

    Alacrity Foundation

     

    Alberta Agriculture and Forestry

    Agrivalue Processing Business Incubator

    Food Processing Development Centre

    Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)

    Calgary Technologies Inc.

    Communitech

    Creative Destruction Lab

    Empowered Startups Ltd.

    Extreme Innovations

    Genesis Centre

    Highline BETA Inc.

    Innovacorp

    Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara

    Invest Ottawa

    Knowledge Park o/a Planet Hatch

    Launch Academy

    LaunchPad PEI Inc.

    NEXT Canada

    Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel

    Ryerson Futures Inc.

    Spark Commercialization and Innovation Centre

    Spring Activator

    The DMZ at Ryerson University

    TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)

    Waterloo Accelerator Centre

    York Entrepreneurship Development Institute

     

     

    شما برای دریافت اقامت باید بیزینس خود را به یکی از این سازمانها معرفی کنید و آنها را قانع کنید که بیزینس شما شرایط لازم را دارا بوده و شما توانایی ایجاد و گسترش این بیزینس را دارید.  در صورت قانع شدن سازمان انتخاب شده،  نامه ای مبنی بر حمایت از بیزینس شما صادر میکند که یکی از مهمترین مدارک جهت دریافت اقامت کانادا میباشد.


    نویسنده : admin
    برچسب‌ها :
    تاريخ : چهارشنبه 6 آذر 1398 ساعت: 19:05
    بازدید : 7

    صفحات وب